Opnieuw zware kritiek op nieuwe videoclip van Josje Huisman: “Ze moest zich schamen”
Opnieuw zware kritiek op nieuwe videoclip van Josje Huisman: “Ze moest zich schamen”
Foto: Photonews

Onlangs bracht Josje Huisman haar nieuwe single ‘Wat Doe je Nou’ uit. Op de videoclip krijgt de zangeres heel wat negatieve commentaren.

Het zal geen makkelijke opdracht worden. Analist Stijn Stijnen heeft er alvast een goed oog in. “Ik denk dat we kunnen winnen tegen Brazilië”, zegt hij aan TV-Limburg. “We hebben zo’n solide ploeg dat we van iedereen kunnen winnen.”

“Ze moeten wel hun lessen trekken uit de wedstrijd tegen Japan. De Japanners hebben de pijnpunten van de Rode Duivels blootgelegd. Het systeem heeft maar drie verdedigers. De linkerkant met Carrasco is uiterst kwetsbaar.”

“Ik wil morgen Carrasco niet tegen de Braziliaan Willian zien staan want dan verliezen we zeker. Bondscoach Roberto Martinez moet meer zekerheid inbouwen en met vier achteraan gaan spelen. Als hij dat doet, gaan we enorm veel kans hebben om de Brazilianen te verslaan.”

“We staan in de kwartfinale. Als we kunnen stunten tegen Brazilië, dan ligt de weg open om wereldkampioen te worden. Stel u eens voor dat we dit gaan meemaken, dat gaat fantastisch zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.