Victor en Line openhartig over moeilijke periode na ‘Blind Getrouwd’:
Victor en Line openhartig over moeilijke periode na ‘Blind Getrouwd’:
Foto: Instagram

Het gaat momenteel heel goed tussen Victor en Line, het enige koppel dat het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’ overleefde. “We zitten echt op dezelfde golflengte”, vertelt Victor in Dag Allemaal.

Nathalie kreeg van haar klanten te horen at er een auto op de parking stond in de brandende zon met een hond. Het dier was aan het puffen.

"HONDJE ZAG AF"
"De mensen vroegen of het mogelijk was om het beest water te geven langs het ruitje, dat een klein beetje open stond", doet Nathalie haar verhaal in Het Laatste Nieuws. "Voor mij was dat echter niet genoeg. Je zag hoe die hond aan het afzien was, dus besloot ik zelf actie te ondernemen om het beestje te bevrijden." 

RAAM
Nathalie slaagde er in om haar arm door een kleine opening in het venster te wurmen. De politie kwam nadien de hond oppikken. 

EIGENARES BOOS
De eigenares van de hond kwam bijna een uur later weer toe bij haar auto. "Ze reageerde "boos en vertelde dat ze amper tien minuten was weggeweest. Dat klopt natuurlijk niet. Ik heb zelf een hond en begrijp niet hoe je als baasje je viervoeter zo kan achterlaten in een hete auto", reageert Nathalie.

POLITIE
Een boete of een proces-verbaal kreeg de vrouw niet van de politie. Ze werd wel op de gevaren gewezen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.