Davy Gilles en zijn vrouw Sasha hebben het moeilijk met hun zoon Beau: “Dat is echt problematisch”
Davy Gilles en zijn vrouw Sasha hebben het moeilijk met hun zoon Beau: “Dat is echt problematisch”
Foto: Photonews

Beau, het zoontje van Romeo Davy Gilles en Sasha Rosen, maakt het zijn ouders soms heel moeilijk om positief te blijven. “Ik trek me dat heel hard aan als mama”, zegt Sasha.

Het Laatste Nieuws kwam te weten dat rond 5 uur vanmorgen een Audi Q2 en een oudere Volkswagen frontaal botsten in een bocht. Mogelijk verloor één van de bestuurders de controle over het stuur en raakte hij de verhoogde zijberm.

De bestuurder van de Volkswagen droeg zijn gordel niet en werd uit het voertuig geslingerd. Het motorblok van zijn wagen eindigde aan de andere kant van de gewestweg. Het slachtoffer verkeert momenteel in levensgevaar en werd overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen.

De bestuurder van de Audi bleef de hele tijd bij bewustzijn en sprak ook van een witte Porsche tijdens het ongeval. De bestuurder van de Porsche wordt gevraagd zo snel mogelijk contact op te nemen met de lokale politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) via het nummer 053/65.00.65. Hij of zij is mogelijk een belangrijke getuige. Ook andere getuigen mogen zich melden op dat nummer. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.