Prachtig van Tom Dice: Dit heeft hij gedaan voor een zieke jongen
Prachtig van Tom Dice: Dit heeft hij gedaan voor een zieke jongen
Foto: Photonews

Tom Dice heeft samen met organisatie Make-A-Wish de droom van een 17-jarige kankerpatiënt doen uitkomen. Tom Van Hoof wilde heel graag met de zanger samenwerken aan een zelfgeschreven nummer over zijn strijd tegen de ziekte.

UPDATE
De Britse krant 'The Guardian' meldt dat er vandaag een tweede jongetje uit de grot is gehaald. Als dat klopt, dan zijn nu de helft van de kinderen uit de grot gehaald.

De tussen elf en zestien jaar oude kinderen zijn “hongerig, maar in goede gezondheid”, klonk het bij Narongsak Osatanakorn op een persconferentie maandag. Hij coördineert de hele reddingsoperatie. “Vanochtend vroegen ze zelfs al om pad kra pao (een typisch Thais gerecht met kip, red.)”, klonk het nog.

De jongetjes hebben hun familie nog niet kunnen zien. Ze moeten eerst nog verdere medische testen ondergaan. Ze verblijven in het ziekenhuis van Chiang Rai, de dichtstbijzijnde provinciestad nabij het grottencomplex.

"WEER IEMAND GERED"
Om 11 vanmorgen, lokale tijd, is de reddingsoperatie hervat. Dat is vijf uur vroeger dan voorzien. De omstandigheden zijn zeer goed. De hevige regenval die daar gisteren is gevallen, heeft geen invloed op de reddingswerken van vandaag. Een getuige meldt dat er opnieuw een jongen levend uit de grot is gehaald. Het nieuws is nog niet bevestigd door de autoriteiten.

“Diegenen die er het meeste klaar voor zijn en perfect voorbereid zijn, mogen de grot als eerste verlaten", zei men eerder al over de manier waarop men vandaag te werk gaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.