Véronique De Kock heeft een geweldig voorstel gekregen: “Ik voel me enorm vereerd”
Véronique De Kock heeft een geweldig voorstel gekregen: “Ik voel me enorm vereerd”
Foto: Photonews

Véronique De Kock heeft groot nieuws te melden. Ze heeft een fotoshoot voor het internationale beautymerk Max Factor.

Jeroen zal dus naast kok ook presentator worden. "Eén keer een perfecte vlucht, één keer met luchtzakken - maar twee keer goed geland", steekt Meus van wal in Het Laatste Nieuws. "Na de opnames was ik bekaf. Ik kan me niet herinneren dat ik bij opnames ooit zo 'paraplu' ben geweest. Ik had me op verschillende manieren voorbereid. Eén keer tot in de absurde details, één keer oppervlakkig. Om te onderzoeken waar mijn ondergrens lag."

"Ik zie 'Twee tot de zesde macht' als een grote fabriek die ik opnieuw moet opstarten. Met het verdwijnen van Bart De Pauw zijn alle machines stilgevallen. En ik moet het hele ding nu weer aan het draaien krijgen. Ja, dat is een behoorlijk grote verantwoordelijkheid."

Al neemt niet iedereen hem dat in dank af. "De schaduw van Bart De Pauw is weg, verdwenen. Ik heb daar met de VRT goeie afspraken over gemaakt. Ik werk niet met Bart samen, wél met zijn productiehuis Koeken Troef. Ik ben de dienaar van een groter geheel. Als mijn werkgever vraagt om dat zo te doen, dan doe ik dat. Ja, ik heb verwijten gekregen. Mensen die vinden dat ik aan lijkenpikkerij doe. Wel, het is andersom. Het productiehuis krijgt zo toch de kans om dit programma te maken", besluit Jeroen Meus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.