Astrid Coppens waarschuwt iedereen: “Geloof dit niet”
Astrid Coppens waarschuwt iedereen: “Geloof dit niet”
Foto: Instagram

Astrid Coppens heeft op de sociale media een belangrijke waarschuwing verspreid. Er doet ‘fake news’ over haar de ronde.

Er was een tijdje geleden heel wat te doen over een foto die Astrid Coppens gedeeld had op de sociale media. Enkele weken na de bevalling van haar dochter Billie-Ray had Astrid haar strakke lijf al terug. Ze kreeg heel wat positieve reacties, maar ook negatieve. Sommigen vonden dat ze daarmee een onrealistisch beeld schetste voor andere jonge mama’s. Astrid had er naar eigen zeggen niks voor moeten doen om de zwangerschapskilo’s zo snel kwijt te geraken. “Ik mag mijn moeder en vader bedanken voor de goede genen”, vertelde ze daarover.

Maar daardoor is Astrid nu wel het slachtoffer geworden van ‘fake news’. Er doet een vals bericht over haar de ronde dat zij haar ‘transformatie’ te danken zou hebben aan een ‘vreemde pil’ die ze op de Instagram-account van Kim Kardashian zag. Astrid Coppens zou zogezegd beweren dat ze haar gewichtsverlies te danken heeft aan het door Kim Kardashian aangeprezen product. Dat is natuurlijk nonsens. De foto waarop Kardashian het product promoot zou trouwens vervalst zijn. Op de originele foto maakt de realityster reclame voor pillen tegen ochtendmisselijkheid tijdens de zwangerschap.

Meer nieuws

Meer nieuws

.