Straffe onthulling over ruzie tussen Britse prinsen: "Harry werd toen razend”
Straffe onthulling over ruzie tussen Britse prinsen: "Harry werd toen razend”

In een nieuwe documentaire, ‘William & Harry: Princes at War’, komen enkele journalisten en royaltywatchers aan het woord over de vermeende ruzie tussen de Britse prinsen William en Harry. Prins William (37) wilde zijn jongere broer waarschuwen over zijn relatie met Meghan Markle (38), maar dat viel niet in goede aarde.

Volgens journaliste Carole Malone draait de ruzie tussen William en Harry om Meghan Markle. “De grootste oorzaak van hun zogenoemde breuk, was toen William probeerde om Harry te waarschuwen dat hij zich niet in een relatie met Meghan moest storten”, vertelt Malone. “Hij kende haar minder dan een jaar toen ze zich verloofden. Dus had William een serieus gesprek met Harry en maande hij hem aan om het rustig aan te doen en om geen spurtje te trekken.”

Dit verhaal wordt bevestigd door Ingrid Seward van Majesty magazine. “William en Kate hadden geen tijd om Meghan te leren kennen aangezien Harry haar zelf amper kende. En natuurlijk hebben William en Kate gedacht: ‘Oh, ze is al eens getrouwd geweest, ze is ouder dan Harry, ik hoop maar dat ze hem gelukkig gaat maken.’ Iedereen zou hetzelfde denken.”

Het gebrek aan vertrouwen maakte Harry razend, zegt Emily Andrews, journaliste van The Sun. “Verschillende bronnen vertelden me dat hij echt razend werd. Hij zei: ’Je probeert deze relatie kapot te maken nog voor ze zelfs maar begonnen is'.” De woorden van William hadden niet veel effect op Harry, want in mei 2018 trouwde hij met zijn Meghan. Tussen de twee koninklijke koppels gaat het sindsdien niet meer zo goed. Er doen al langer geruchten de ronde over ruzies en ook professioneel scheiden de wegen meer en meer, door bijvoorbeeld voor andere goede doelen te kiezen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.