Slachtoffer is razend en tiert tijdens hoorzitting: “Prins Andrew weet exact wat hij gedaan heeft, hij moet bekennen!”
Slachtoffer is razend en tiert tijdens hoorzitting: “Prins Andrew weet exact wat hij gedaan heeft, hij moet bekennen!”
Foto: Photonews

“Prins Andrew weet goed genoeg wat hij gedaan heeft”, riep Virginia Roberts luidkeels tijdens een hoorzitting van de vermeende slachtoffers van de pedofiele miljardair Jeffrey Epstein. De vrouw beweert dat ze gedwongen werd om seks te hebben met de Britse prins. Ze dringt er fel op aan dat hij zijn daden bekent.

Haar duidelijke boodschap aan prins Andrew kwam er na herhaalde verklaringen van Buckingham Palace, waarin telkens wordt beweerd dat Andrew ‘geschokt’ zou zijn door de beschuldigingen tegen Epstein en dat hij absoluut niets verkeerd heeft gedaan. Virginia Roberts beweerde in 2015 al voor het eerst tijdens een rechtszaak dat ze seks moest hebben met de Britse prins, terwijl zij toen amper 17 was. Dat zou drie keer zijn gebeurd tussen 1999 en 2001. Virginia beweert dat ze geronseld werd als seksslavin en dat ze gewelddadig werd beroofd van haar jeugd.

Dinsdag hield Roberts met tientallen andere vermeende slachtoffers een hoorzitting voor de rechtbank. Rechter Richard Berman behandelde de zaak. hij is tevens de rechter die zich over het proces tegen Jeffrey Epstein moest uitspreken. Maar wegens de zelfmoord van de miljardair wordt die zaak wellicht nog voor het einde van de maand geklasseerd.

Tijdens de hoorzitting zei Virginia dat het uiterst belangrijk is dat de autoriteiten toch door gaan met hun onderzoek naar het (pedo)netwerk van Epstein, zodat alle betrokkenen die nog in leven zijn kunnen worden gestraft. Roberts zal alles op alles zetten om de gerechtigheid te laten zegevieren. En al zeker als het op prins Andrew aankomt. “Hij weet exact wat hij heeft gedaan en hij kan dat ook bevestigen. Ik hoop dat hij zijn daden zal bekennen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.