‘Thuis’-actrice Tine Priem heeft een fors besluit genomen: “Kinderen? Daar denk ik nog niet aan”
‘Thuis’-actrice Tine Priem heeft een fors besluit genomen: “Kinderen? Daar denk ik nog niet aan”
Foto: VRT/Thuis

Op maandag 2 september start het 25ste seizoen van ‘Thuis’. Tine Priem (30) zal daarin nu mama Tamara zijn.

De seizoensfinale eind juni bracht veel suspense. Zo werd het huwelijk van Bob (Christophe Haddad) en Christine (Daphne Paelinck) net niet voltrokken, omdat hij te horen kreeg dat zijn ex Tamara (Tine Priem) aan het bevallen was. De kijkers krijgen binnenkort het antwoord op de langverwachte vraag: trouwt Bob alsnog met Christine, of haast hij zich toch naar het kraambed van Tamara?

Actrice Tine Priem, die Tamara speelt, kreeg deze zomer heel vaak de vraag waar haar buikje naartoe was. “Veel kijkers vragen zich ook nog altijd af of het kindje van Dries of van Bob is. Wel, ik kan al dit zeggen: ze zullen nu snel een antwoord krijgen”, zegt Tine. Ze zullen Tamara voor het eerst als mama zien. “Er staat nog veel te gebeuren, maar voor het eerst mama zijn, wordt voor Tamara sowieso een uitdaging. Ze zal zich daar helemaal in smijten.”

Tine heeft zelf nog geen kinderen, maar deze verhaallijn heeft haar biologische klok niet in gang gezet. “Met kinderen ben ik nog niet bezig”, aldus Tine. “Ik wil me eerst op mijn acteercarrière focussen. En ik wil graag nog wat verre reizen maken met mijn vriend. Tom en ik genieten nu volop van elkaar en da’s momenteel prioriteit. Dus kinderen? Dat zien we later wel. Er is geen druk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.