Femke uit ‘De Buurtpolitie’ heeft pakkend nieuws over haar rol in de reeks: “Triest”
PMN
Femke uit ‘De Buurtpolitie’ heeft pakkend nieuws over haar rol in de reeks: “Triest”
Foto: Instagram

Dorien Reynaert speelt in ‘De Buurtpolitie’ de rol van Femke. Ze heeft nu pakkend nieuws over de reeks over haar rol in de reeks.

Dorien Reynaert maakt bekend dat ze stopt bij ‘De Buurtpolitie’. “Het is gebeurd. Na 4 jaar, 8 seizoenen en 3 films was het vandaag mijn laatste draaidag bij De Buurtpolitie. Misschien voorlopig, maar waarschijnlijk definitief”, verduidelijkt de actrice op haar Instagram. 

“Het was een ongelofelijk, leerrijk avontuur vol met leuke - lange ☺️ - draaidagen, veel memorabele momenten, vele malen een lach en af en toe een traan. Ik heb deze rol in 4 jaar tijd doen groeien tot een personage dat ik zo graag speelde. En nu is het tijd voor iets nieuws.”

“Wat ga ik heel het team missen - de cast & de geweldige crew - m’n partner in crime in het bijzonder... én Femke. Als laatste wil ik nog een dikke dikke merci zeggen aan de béste fans die er zijn! Jullie allemaal leren kennen was geweldig en zonder jullie had dit nooit waar geweest. Óók jullie ga ik missen. Dit is nu even een triest gevoel maar ik had het voor geen geld van de wereld willen missen.💙 "

Meer nieuws

Meer nieuws

.