"Zo straf wat Stan Van Samang doet in 'Studio Stan', dat lukt hem niet elke week"
PMN
"Zo straf wat Stan Van Samang doet in 'Studio Stan', dat lukt hem niet elke week"
Foto: Photonews

Stan Van Samang zijn eerste tv-programma is een feit. 'Studio Stan' heeft zijn start niet gemist. Het krijgt overheersend zeer positieve reacties.

"Studio Stan is een wandeling in het park voor Stan: in een muziekstudio in De Ardennen verwelkomt hij gewone Vlamingen die zo'n bijzonder verhaal hebben dat ze het op plaat mogen zetten. De deur opendoen, iets gaan halen om te drinken en een luisterend oor bieden: meer is er niet aan voor Stan, die zichzelf sowieso niet wil opdringen", is de mening van journalist Tom De Leur in Het Nieuwsblad. 

"Met Helen (20) uit Hoboken en haar tweelingbroer Maarten (foto) speelde het programma meteen zijn grootste troefkaart uit: Maarten was in een vorig leven Amber en durfde niet meer ­samen te zingen met zijn zus omdat zijn stem zo veranderd was. Uiteindelijk deed hij dat toch - verrássing - met een fraai duet als resultaat."

"Zo straf kan Studio Stan onmogelijk elke week uit de hoek komen, al kon ik de zangstonde van de 54-jarige Carine wel hebben: de “zingende buschauffeur” ging heerlijk loos op This is my life van Shirley ­Bassey. Studio Stan is een variatie op een thema, maar dat is geen misdaad: muziek is dat namelijk ook."

Meer nieuws

Meer nieuws

.