André Hazes geeft het openlijk toe: “Daarom zijn Monique en ik uit elkaar”
André Hazes geeft het openlijk toe: “Daarom zijn Monique en ik uit elkaar”
Foto: Instagram

Voor de tweede keer al heeft André Hazes zijn Monique en hun zoontje verlaten. Voor hen breken er opnieuw onzekere tijden aan.

Wat iedereen al wekenlang vermoedde, wordt nu bevestigd: het gaat bijzonder slecht ten huize André Hazes. De zanger en zijn Monique zouden opnieuw in een diepe crisis beland zijn. Vorig jaar ging Monique er ook al bijna onderdoor toen André hun gezinnetje verliet. Toch betekent deze crisis niet het definitieve einde van hun relatie.

“We weten het gewoon even niet meer”, legt hij uit. “Ik ben nu eventjes weg thuis, maar we gaan hartstikke goed met elkaar om.” Ze zouden naar eigen zeggen nog veel respect voor elkaar hebben en André beweert zijn zoon nog elke dag te zien. Hij beseft echter maar al te goed dat zijn groeiende succes één van de oorzaken is van de spanningen thuis. “Ik ben veranderd sinds het succes”, geeft hij openlijk toe.

De zanger wijt zijn problemen dus allemaal aan zijn carrière, maar rept met geen woord over de 34-jarige actrice Nikkie Plessen, waarmee hij volgens bronnen een affaire zou hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.