Columnist haalt keihard uit naar populair VTM-programma: “Dat trekt nergens op”
Columnist haalt keihard uit naar populair VTM-programma: “Dat trekt nergens op”

In Dag Allemaal buigen kenners zich over het nieuwe tv-seizoen dat ondertussen een maand bezig is. Columnist Jules Hanot neemt geen blad voor de mond. “Het is allemaal meer van hetzelfde”, vindt hij. Vooral de VTM-reeks ‘Gina & Chantal’ moet het bij hem ontgelden.

“Niemand durft er nog uit te springen. Vooral de fictie vind ik bijzonder zwak. ‘Gina & Chantal’ trekt nergens op”, oordeelt kenner Jules Hanot hard. “‘Grenslanders’ vind ik maar een wazige reeks, en het tweede seizoen van ‘Callboys’ is minder grappig en verrassend dan het eerste. Het enige dat erboven uitsteekt, is ‘Geub’.”

“’Gina & Chantal’ is duidelijk afgekeken van ‘Desperate Housewives’, maar op een slechte manier. De personages zijn karikaturen, net ‘F.C. De Kampioenen’! Gelukkig kunnen Nathalie Meskens en Tine Embrechts de meubelen nog enigszins redden. Als ‘Gina & Chantal’ een komische reeks was, zou die nog te pruimen zijn. Maar nu proberen ze er een dramatische touch aan te geven, zodat het uiteindelijk vis noch vlees is", besluit hij. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.