Meghan Markle verbijt tranen en geeft voor het eerst toe: “Dit leven in de spotlight is een worsteling, het gaat niet goed met mij”

Meghan Markle heeft zich voor het eerst uitgesproken over de impact van alle berichtgeving op haar leven. Sinds ze in het huwelijksbootje stapte met Prins Harry en lid werd van de Britse koninklijke familie, wordt ze constant onder vuur genomen door de tabloids. En dat hakt er zwaar in bij de Hertogin.

In de nieuwe documentaire ‘Harry & Meghan: An African Journey’, die volgende week woensdag bij ons wordt uitgezonden door ‘Telefacts’, moet Meghan Markle tijdens een interview haar tranen verbijten toen ze vertelde hoe moeilijk ze het vindt om als pasgetrouwde mama met alle aandacht om te gaan.

“Elke vrouw, en al zeker als je zwanger bent, is echt kwetsbaar. Dus dat was echt een uitdaging”, zei ze op de vraag welke impact alle publiciteit op haar heeft. “Je hebt net een pasgeborene en als vrouw... het is veel. Dus je gooit het maar mee op de hoop terwijl je probeert om een nieuwe mama of een pasgetrouwde vrouw te zijn”.

“Bedankt om me dat te vragen”, zegt Meghan vervolgens tegen de reporter. “Slechts weinig mensen vragen mij of het wel goed met me gaat. Maar achter de schermen is het wel de realiteit waar ik door ga.” Wanneer de presentator vervolgens zegt dat het wellicht eerlijk zou zijn om te zeggen dat het niet goed gaat, moet Meghan haar tranen verbijten. “Ja, dat klopt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.