Het KMI geeft stralend weer aan: “Maar dan valt er opnieuw veel regen”
Het KMI geeft stralend weer aan: “Maar dan valt er opnieuw veel regen”

Vandaag was een prachtige herfstdag zonder enig druppeltje regen. Ook woensdag en donderdag belooft het mooi herfstweer te worden met een stralende zon.

“Deze namiddag blijft het droog en wordt het in de meeste streken zonnig, ondanks het feit dat er soms enkele onschuldige stapelwolken gevormd kunnen worden. De maxima schommelen tussen 7 en 11 graden”, weet het KMI.

Ook woensdag en donderdag belooft het mooi herfstweer te worden met een stralende zon. “In de loop van donderdag neemt de bewolking vanuit het westen wel toe, maar deze bewolking zou de oostelijke landshelft pas in de avond weten te bereiken”, aldus de voorspelling.

Vanaf vrijdag is het mooie liedje weer uit en wordt er opnieuw regenachtig weer verwacht. “Vrijdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met enkele buien of wat lichte regen. Ook op zaterdag blijven wolkenvelden domineren met perioden van regen of buien”, meldt het KMI. De maxima zouden dan tussen 11 en 15 graden liggen. Ook voor weekend wordt nu al dergelijk weer voorspeld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.