Michel Van den Brande overweegt drastische stappen: “Ik ben het echt beu”
Michel Van den Brande overweegt drastische stappen: “Ik ben het echt beu”
Foto: Photonews

Michel Van den Brande overweegt een politieke carrière. Dat maakt de bekende ondernemer uit ‘The Sky is the Limit’ deze week bekend in Dag Allemaal.

“Ik ben het echt beu in België”, steekt Michel van wal in Dag Allemaal. “Er is één partij die overduidelijk de verkiezingen wint, en wie zit er in de regering? De verliezers! Hoe kunnen wij nu nog in die politici blijven geloven? Het is toch niet normaal dat een modale werkmens een pensioentje van nog geen 1.200 euro krijgt voor een loopbaan van 45 jaar, terwijl de ministers overbetaald worden en een mooi pensioen opbouwen.”

“Waarom hebben wij zes regeringen nodig?”, aldus een boze Michel. Om verandering teweeg te brengen, overweegt het ‘The Sky is the Limit’-gezicht om in de politiek te stappen. Hij heeft volgns Het Laatste Nieuws dan ook een plan van aanpak klaar: “Als ik verkozen zou worden, maak ik één regering, bestaande uit tien ministers en één premier. Ik zou België bijeenhouden en investeren in het landsgedeelte dat er behoefte aan heeft”, stelt Michel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.