André Hazes is het spuugzat en reageert scherp nu bekend is dat hij een nieuwe relatie heeft
André Hazes is het spuugzat en reageert scherp nu bekend is dat hij een nieuwe relatie heeft
Foto: Photonews

André Hazes heeft het gehad met de negatieve reacties die hij krijgt nadat bekend is geworden dat hij een prille relatie heeft met RTL-presentatrice Bridget Maasland. Hij reageert in een uitgebreid bericht op Instagram.

In een uitgebreid bericht op Instagram laat André Hazes weten nooit te zijn vreemdgegaan met zijn nieuwe vlam Bridget Maasland. Hij benadrukt dat zijn relatie met ex-vriendin Monique Westenberg al over was. “Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw’’, onderstreept hij. “Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget.’’

Hazes legt uit dat zijn relatie met de Rotterdamse Monique voorbij was toen hij Bridget tegen het lijf liep. Over dat er weinig tijd zit tussen de breuk en de gevoelens die hij voor Bridget ontwikkelde, zegt hij: “De ene is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt.”

“Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen.... Haat me dan vooral!’’, klinkt het scherp.

Meer nieuws

Meer nieuws

.