Lindsay openhartig over zeer moeilijke periode: “Toen zag ik het écht niet meer zitten”
Lindsay openhartig over zeer moeilijke periode: “Toen zag ik het écht niet meer zitten”
Foto: Photonews

Lindsay heeft samen met haar partner Kris één dochter, Lisa-Marie. In Dag Allemaal vertelt Lindsay over haar moeizame tocht richting zwangerschap.

“Lisa-Marie is een wondertje. We hebben heel lang moeten wachten op haar. Ik had de hoop bijna opgegeven zelfs. En toen was ze daar tóch. Na acht ivf-pogingen en twee miskramen. Dan is het niet verwonderlijk dat we haar zo koesteren, hé”, aldus Lindsay in Dag Allemaal.

Die moeizame tocht richting zwangerschap speelt mee in de keuze om al dan niet voor een tweede kind te gaan. “We gaan het bij eentje houden. Datzelfde pad afleggen, dat zien we niet zitten. We zijn dankbaar met wat we gekregen hebben, ons gezinnetje is compleet nu.”

Tijdens die moeilijke jaren kon Lindsay rekenen op de steun van haar broer Christoff en de spirituele raadgeefster Rita. “Toen ik het écht niet meer zag zitten, heeft Rita me erdoor gesleurd", aldus Lindsay. "Ze zei dat ik anders moest beginnen denken. Als ik nog eens een mama met baby’tje zag, moest ik er niet radeloos naar kijken, me afvragend wanneer het aan mij zou zijn. Ik moest denken: ‘Volgend jaar sta ík daar!’ Positief denken dus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.