Erg pijnlijk voor Monique: “André Hazes verliet haar voor deze vrouw”
Erg pijnlijk voor Monique: “André Hazes verliet haar voor deze vrouw”
Foto: Instagram

De populairste zanger van de Lage Landen zorgde het voorbije weekend voor flink wat sensatie. André Hazes en Monique zouden definitief uit elkaar zijn én er zou alweer een nieuwe liefde in het leven van de zanger zijn.

De nieuwe vlam van André Hazes, Bridget Maasland, is vier jaar ouder dan Monique. Pijnlijk, want doorheen de jaren werd de 41-jarige blondine meermaals gevraagd of ze geen angst had door haar vriend te worden verlaten voor een groener blaadje. Dat Monique het nieuws via een berichtje op Whatsapp moest ontvangen, sneed er nog wat dieper in, weet ook Het Laatste Nieuws.

Het lijkt ook of de fans van André niet langer akkoord gaan. Fans van het eerste uur keren zich nu zelfs volop tegen de populaire zanger. Zijn ex Monique liet weten dat het ‘gezamenlijke’ persbericht omtrent hun breuk eenzijdig door André werd verstuurd. Zondagnacht raakte ze hem midden in zijn vaderhart met een foto waarop hun driejarige zoontje André zijn pa een middelvinger toont. Heel Nederland zou dit volgens Het Laatste Nieuws hebben toegejuicht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.