Expert trekt opvallend besluit over André Hazes na breuk met Monique: “Hij is daaraan verslaafd”
Expert trekt opvallend besluit over André Hazes na breuk met Monique: “Hij is daaraan verslaafd”
Foto: Instagram

Een bijzonder pijnlijke breuk is het geworden, tussen André Hazes (25) en Monique Westenberg (41). De zanger heeft nu een ‘prille relatie’ met Bridget Maasland. In Dag Allemaal probeert een expert het impulsieve gedrag van André te verklaren.

Een bijzonder pijnlijke, publieke breuk is het geworden, tussen André Hazes en Monique Westenberg. Verwijten heen en weer, het plotse opvoeren van zijn nieuwe vlam Bridget Maasland, razende fans die massaal de kant van Monique gekozen hebben…

Veel ergernis ligt in het feit dat André zo vlotjes over de breuk heen lijkt te stappen. Door meteen al in het openbaar te verschijnen met Bridget, en door zo plots de stekker te trekken uit de relatie met Monique.

Andrés impulsieve gedrag verklaren is voer voor experts. Psycholoog Herman Konings heeft enkele hypotheses klaar. “Je moet het vooral niet te ver gaan zoeken”, zegt hij. “Dré Hazes is gewoon verslaafd aan verandering. Testing the limits noemen wij dat, en dat is wat hij al sinds z’n jonge jaren doet.”

“André ziet zichzelf als iemand met ADHD, dat past ook perfect in dit plaatje. Weinig focus, altijd op zoek naar iets nieuws, en het dus ook niet lang kunnen uithouden bij één partner.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.