Julie Vermeire krijgt prachtige boodschap van haar vriend Willem: "Dat siert haar"
Julie Vermeire krijgt prachtige boodschap van haar vriend Willem: "Dat siert haar"
Foto: Instagram

Een opgemerkte gast tijdens het afgelopen seizoen van ‘Dancing with the Stars’ was architectuurstudent Willem. Hij mag zich sinds twee jaar de vriend van Julie Vermeire noemen. Hij is ontzettend trots op zijn vriendin.

‘Dancing with the Stars’-winnares Julie Vermeire kon de voorbije weken rekenen op de steun van haar vriend Willem. “Ik stuurde bemoedigende smsjes en belde af en toe. Voor de eerste show ben ik haar ook bloemetjes gaan brengen om haar succes te wensen”, zegt Willem in Story. “De afgelopen maanden hebben we elkaar niet veel gezien, dus ik ben stiekem ook wel blij dat het afgelopen is.”

Ook hij heeft Julie zien openbloeien op het scherm. “Iedereen zegt dat ze haar hebben zien evolueren van een verlegen meisje naar een dame vol zelfvertrouwen. En dat klopt ook wel, grotendeels. Julie was vaak onzeker over zichzelf. Maar tegelijk beseft ze dat ze met haar voetjes op de grond moet blijven. Die bescheidenheid siert haar.”

Julie is geëvolueerd van ‘de dochter van’ naar een BV op zichzelf. Willem is er gerust in dat dit geen invloed zal hebben op hun relatie. “Voor mij is het belangrijkste dat Julie en ik over alles kunnen blijven praten en elkaar alles kunnen vertellen. Ik steun haar in al wat ze nog wil doen in de toekomst. En we zien elkaar graag, het zal dus zeker geen probleem zijn om daarmee om te gaan!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.