Steve Tielens geschrokken van Wendy Van Wanten: “Dat is allemaal fake”
PMN
Steve Tielens geschrokken van Wendy Van Wanten: “Dat is allemaal fake”
Foto: Photonews

Wendy Van Wanten kampt met een zware burn-out. Veel meer is er eigenlijk niet geweten over de gezondheidstoestand van de zangeres.

Steve Tielens trok de laatste tijd veel met haar op. Misschien heeft hij iets aan haar gemerkt? “Ik voelde vooral dat ze erg onzeker was. Nu, Wendy heeft dat altijd wel een beetje, hoor. Vlaanderen kent haar als de zwoele zangeres, maar ik kan je zeggen dat achter dat masker een zeer fragiele Iris schuilgaat”, vertelt Steve in Dag Allemaal. 

“Ze had de laatste tijd wel heel veel optredens. Wendy was vaak tot ’s nachts de baan op en dat eist nu zijn tol. Ik denk dat haar lichaam een duidelijk signaal heeft gegeven: tot hier en niet verder. Gelukkig voor ze in een diepe burn-out zou belanden.”

Steve krijgt nog maar moeilijk contact met haar. “Ik kreeg een berichtje van Joeri, die nu haar begeleider is. Hij vertelde me wat er aan de hand was. Ik heb Wendy proberen te bellen en stuurde haar ook een berichtje, maar ze antwoordt niet. Ik vermoed dat ze bewust eventjes onbereikbaar is voor iedereen. Ook al had ik de voorbije tijd het gevoel dat ze toch wat mijn soulmate was geworden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.