An Swartenbroekx heeft belangrijk nieuws over Niels Destadsbader
An Swartenbroekx heeft belangrijk nieuws over Niels Destadsbader
Foto: Photonews

Er is fantastisch nieuws over Niels Destadsbader. Hij zal dan toch meedoen in de nieuwe afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen'. In Dag Allemaal verklapt An Swartenbroekx, die Bieke speelt, al enkele details.

“In de nieuwe reeks gaan we voor sommige dingen terug zoals het was, andere dingen pikken we mee uit de films. Zo gaat DDT in zijn garage samenhokken met Fernand. De brocanterie verdwijnt. We zijn nu met een kleine ploeg aan het brainstormen. Tegen augustus moeten de scenario’s klaar zijn, en dan gaan we drie maanden filmen. Ik wil acht pareltjes van afleveringen maken”, vertelt An Swartenbroekx.

Niels Destadsbader doet in elk geval mee in de nieuwe reeks, ondanks zijn exclusiviteitscontract bij VTM. “Zoals het er nu naar uitziet, zal hij in een aantal afleveringen te zien zijn, ja. Daar ben ik heel blij om. En hij ook”, zegt An in Dag Allemaal.

Johny Voners vecht momenteel tegen kanker, het is niet zeker dat hij zal kunnen meedoen. “Dat is geen evidentie, hé. Chemo ondergaan is een heel zwaar proces. Maar hij doet het op alle vlakken goed. En hij kan rekenen op mijn steun als vriend, en die van alle andere Kampioenen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.