Pommeline gaat opvallende ingreep laten uitvoeren: "Dat ga ik wat strakker laten maken"
Pommeline gaat opvallende ingreep laten uitvoeren: "Dat ga ik wat strakker laten maken"
Foto: Instagram

Pommeline heeft een nieuw kapsel en ze heeft haar lippen laten opvullen. Maar daar stopt het niet. Binnenkort gaat de ‘Temptation’-deelneemster nog een ingreep laten uitvoeren. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

Pommeline Tillière gaat tegenwoordig door het leven met een nieuwe look. Haar lange blonde haren ruilde ze in voor een korter kapsel. Dat is het gevolg van de chronische darmziekte waar ze aan lijdt, colitis ulcerosa.

“Door de medicatie begon mijn haar heel fel uit te dunnen, ik heb zelfs een tijdje pruiken gedragen. Die ziekte breekt uit door een felle opstoot van stress. Tja, er zit niets anders op dan te leren leven met die pijn en alle gluten- en lactoseproducten te schrappen”, vertelt Pommeline in Dag Allemaal.

Nog een uiterlijke verandering: ze heeft nu ook haar lippen laten vullen. Sindsdien is er soms wel een lichte trilling op haar lippen te merken. “Dat heeft niets te maken met die fillers, hoor. Het is een tic nerveux”, legt Pommeline uit, die nog een ingreep op de planning heeft staan. “Binnenkort ga ik in Turkije mijn neus iets strakker laten maken”, bekent ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.