Gunther Levi krijgt massa's steun van gechoqueerde 'Familie'-kijkers: "Mensen hebben medelijden met mij"
Gunther Levi krijgt massa's steun van gechoqueerde 'Familie'-kijkers: "Mensen hebben medelijden met mij"
Foto: VTM

De vele hoogoplopende ruzies van de laatste weken tussen Gloria en Peter escaleren, en er vallen klappen. Volgende week wacht er een schokkend dieptepunt. “Nee, dit wordt geen leutige en ontspannende televisie”, zegt Gunther Levi.

Wat ‘Familie’-fans al voelden aankomen, wordt nu ook bevestigd: de zoveelste ruzie tussen Gloria en Peter mondt volgende week uit in brute agressie van haar op hem. En de terreur die Peter moet ondergaan raakt bij de kijkers duidelijk een gevoelige snaar. Dat merkt ook Gunther Levi op.

“Op sociale media zag ik de voorbije week al heel wat commentaren en speculaties passeren. Daaruit kon ik opmaken dat het verhaal rond Peter en Gloria de kijkers erg beroert”, zegt Gunther in Dag Allemaal. “Ook op straat word ik erover aangesproken. Ik krijg dan opmerkingen als: ‘Dit verdien je niet’ en ‘Ik heb zo’n medelijden met jou'.”

“Al zijn er ook fans die niet begrijpen waarom Peter de kuren van Gloria blijft tolereren en alleen maar het goede in haar probeert te zien. ‘Zet haar toch op straat’, krijg ik dan als raad. En ook: ‘Schandalig wat zij jou allemaal aandoet.’ Kortom, een mengeling van begrip en medelijden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.