Niels Destadsbader doet grote belofte aan zijn fans
Niels Destadsbader doet grote belofte aan zijn fans
Foto: Photonews

Niels Destadsbader is klaar voor 54.000 krijsende fans. Vanavond trapt hij in het Sportpaleis het eerste van drie concerten af. De twee uitverkochte Sportpaleizen van vorig jaar legden de lat voor Niels alvast hoog. Het wordt moeilijk om dat nog te overtreffen.

"En toch gaan we de mensen nog een pak harder verrassen", belooft Niels Destadsbader, die speciaal voor zijn shows strakker staat dan ooit. Na 50 dagen sporten, alcohol mijden en slaatjes eten verloor hij liefst 7,5 kilo. "Een dansje heb ik de vorige keer al gedaan. Nu ga ik nog meer uit mijn comfortzone treden en een stevig tandje bijsteken."

Ook vanavond mogen de fans zich aan een gastoptreden verwachten. Visueel belooft Niels dan weer een versnelling hoger te schakelen. "We hebben geprobeerd om dit jaar meer een totaalbeleving van de show te maken. Vanaf minuut één ga je dat direct merken."

Eén ding is zeker: Niels heeft kosten noch moeite gespaard. "We hebben één gigantisch voordeel met drie uitverkochte shows: meer budget. En dan kan je kiezen tussen zelf meer verdienen of dat extra geld gebruiken om van de show een totaalspektakel te maken. We hebben voor dat laatste gekozen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.