Lindsay beseft dat ze totaal fout bezig is: “Zo kan het niet meer verder”
PMN
Lindsay beseft dat ze totaal fout bezig is: “Zo kan het niet meer verder”
Foto: Photonews

Lindsay (41) heeft een drastisch besluit. Ze gaat voortaan suikervrij door het leven.

Tijdens een doktersbezoek kreeg Lindsay te horen dat ze zeker vijf kilo moet vermageren om een gezond BMI te hebben. Het heeft de zangeres aan het denken gezet.

Lindsay gooit het roer volledig om. “Dankzij mijn nichtje. Zij stelde voor om de PronoKal-methode te proberen. Dat is het proteïnedieet waarmee Bart De Wever is afgevallen, en dat ook voor haar succesvol bleek”, legt Lindsay uit in Dag Allemaal.

“Het is een vijfstappenplan, waarbij je in het begin geen brood, pasta en aardappelen mag eten. Nadien word je begeleid om een gezonde levensstijl te behouden.” 

“Ik word twee jaar lang non-stop medisch begeleid. Ik moet dit niet als een dieet zien, maar als een nieuwe, gezonde levensstijl. Ik kan de diëtist, die verbonden is aan PronoKal, elk moment van de dag bellen en om raad vragen als ik twijfel of ik iets mag eten of niet. Tussendoor ga ik regelmatig langs voor een tussenstand en bespreking. En wat ook superbelangrijk is: er bestaan echt zo veel gezonde tussendoortjes, dat ik geen honger hoef te lijden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.