Andy Peelman in shock door heftige gebeurtenis: “Ik stond te bibberen op mijn benen”
Andy Peelman in shock door heftige gebeurtenis: “Ik stond te bibberen op mijn benen”
Foto: Photonews

Nogal wat mensen fronsten hun wenkbrauwen toen VTM aankondigde dat ze Andy Peelman op patrouille stuurden met buitenlandse politie-eenheden. ‘De Buurtpolitie’ in het echt, klonk het lacherig. Maar Peelman scoorde een fijn programma en véél kijkers. “Een persoonlijke overwinning op de critici.”

Of er een tweede seizoen komt, is nog niet duidelijk. Maar als het van de presentator afhangt, twijfelt hij geen seconde. “Het is mijn grote droom om mee te lopen met de NYPD, de politie van New York. De auto’s, de stad, het uniform,... Ik ben sowieso verliefd op alles wat met de Verenigde Staten te maken heeft, maar daar lijkt het net zoals in een film.”

Het was trouwens ook in de Verenigde Staten dat Peelman zijn meest memorabele moment van dit seizoen beleefde. In de staat Virginia arresteerde hij eigenhandig een man die een dubbele moord had gepleegd.

“Op het moment zelf zit je in een soort tunnel, maar achteraf stond ik te bibberen op mijn benen. Ik ben nog nooit zo bang geweest in mijn hele leven. Elke persoon die je daar aanhoudt, kan een moordwapen op zak hebben. In Brussel heb ik als agent ook het een en ander gezien, maar dat is toch net iets anders.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.