Xandee ziet ervan af: “Daar heb ik het heel moeilijk mee”
Xandee ziet ervan af: “Daar heb ik het heel moeilijk mee”
Foto: Photonews

Sandy Boets, beter bekend als Xandee, werd de voorbije jaren stevig op de proef gesteld door het leven, maar heeft een nieuw evenwicht gevonden. Dankzij haar nieuwe vriend Eric, en intensieve therapie.

Xandee is opnieuw verliefd. Ze is samen met Eric, een 37-jarige zelfstandige uit Sint-Truiden. “Het is nog pril, maar het voelt heel goed aan”, zegt Xandee. Eindelijk nog eens goed nieuws van de zangeres, na alle miserie van de voorbije jaren. Ze heeft een zeer zware periode achter de rug, en is acht maanden in therapie geweest om alles eens op een rijtje te zetten.

“Dat was gesprekstherapie in groep. Ik heb daar acht maanden verbleven, omdat het nodig was. Mijn lief had mij toen net verlaten, zie je. Maar nu heb ik samen met Eric onze eigen plek. Het gaat echt heel goed met mij, ik ben zeer gelukkig. Alleen... ik ben door de antidepressiva twintig kilo bijgekomen. En daar heb ik het zeer moeilijk mee.”

“Ik heb een erg laag zelfbeeld. Dus ga ik in januari opnieuw in therapie. Ambulante therapie deze keer, enkel overdag dus, hier in Sint-Truiden. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In januari zal het ook twee jaar geleden zijn dat mama is gestorven, da’s altijd een heel moeilijke periode voor mij. Maar praten helpt echt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.