Bizarre foto van Tanja Dexters doet vele wenkbrauwen fronsen: “Dat is wel erg pijnlijk”
Bizarre foto van Tanja Dexters doet vele wenkbrauwen fronsen: “Dat is wel erg pijnlijk”
Foto: Photonews

Na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf heeft Tanja Dexters een nieuw dieptepunt bereikt. En dat beseft ze zelf, want tot aan de kerstvakantie verblijft de getormenteerde ex-Miss België vrijwillig in een psychiatrisch centrum. “Dit is een psychologische problematiek”, zegt haar advocaat Omar Souidi in Dag Allemaal.

“Tanja gaat nu het nodige gereedschap in handen krijgen, zeg maar, om te leren omgaan met de uitdagingen op haar pad”, zegt haar advocaat Omar Souidi. “Onderschat het leven dat Tanja Dexters leidt niet. Ze heeft al jaren te weinig rust rond zich, dat zegt ze me ook letterlijk zo.”

“Niet dat dat de fout is van iemand anders, maar ’t is wel een vaststelling waar je niet naast kan kjken. Tanja wórdt al heel lang geleefd. Als je daar zonder kleerscheuren uit wil komen, moet je een ijzersterk karakter hebben.”

Dan is het wel extra pijnlijk dat Tanja tijdens haar eerste dag in behandeling al meteen een bizarre foto op haar Instagrampagina plaatste, waaruit je kon afleiden dat ze aan het genieten was van een dagje Efteling.

“Wat dus niet zo was, voor alle duidelijkheid. Iemand anders had haar die foto bezorgd. Maar dat was uiteraard niet handig van haar. Dit soort zaken niet meer doen, is deel van het leerproces waar ze door moet”, besluit de advocaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.