Ex-vriendin haalt snoeihard uit naar Joris uit ‘Blind Getrouwd’: “Wacht maar, dit krijgt nog een vervolg!”
Ex-vriendin haalt snoeihard uit naar Joris uit ‘Blind Getrouwd’: “Wacht maar, dit krijgt nog een vervolg!”
Foto: Instagram

Joris uit 'Blind Getrouwd' kondigde onlangs aan dat hij een nieuwe relatie had met een zekere Eva. Hij deelde een romantische foto en bijhorende liefdesverklaring op Instagram. Alles koek en ei tussen die twee, dacht iedereen. Maar nu beweert Eva dat Joris die foto van hen tweeën alleen maar Instagram heeft gezet om haar zover te krijgen dat ze hun relatie niet zou opgeven. Volgens Eva was het op dat moment al over en uit tussen hen.

“Dat is dus niet waar”, verdedigt Joris zich in Dag Allemaal. “Wel zijn we, onder druk van haar familie, enkele keren uit elkaar geweest. Zij hadden immers allerlei vooroordelen over mij door ‘Blind Getrouwd’. Maar wat die mensen niet wisten: Eva en ik hadden besloten om het toch opnieuw te proberen. En toen Eva steeds meer bevestiging nodig had, heb ik die foto dus gepost.”

Eva heeft ondertussen klacht tegen hem ingediend. “Vorige week wilde ik met haar gaan praten, omdat zij beweerde dat enkele van mijn goeie vriendinnen opzichtig met mij hadden staan flirten. Dat is helemaal niet waar, en ik wilde haar confronteren met die leugen. Maar dat gesprek is compleet de verkeerde kant opgegaan. Zij gedroeg zich heel agressief... Ze heeft toen zelfs een glazen deur tegen mij gegooid. En ineens stonden haar vader en broer daar, om mij te bedreigen. Ik heb toen de politie gebeld”, aldus Joris.

Joris heeft zelf nog geen klacht tegen haar ingediend, maar overweegt wel verdere stappen. “Eva is een lief meisje. En ik vind het jammer dat zij zich zo gekwetst voelt, maar dit gaat me toch te ver”, zegt hij.

Dag Allemaal contacteerde Eva voor een reactie. Zij is verbolgen. “Aha”, zegt ze, “hij draait de rollen dus om. Dat komt mij niet slecht uit... Hier komt nog een vervolg op.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.