Eerste dagen in psychiatrisch centrum heel zwaar voor Tanja Dexters: “Daar had ze veel problemen mee”
Eerste dagen in psychiatrisch centrum heel zwaar voor Tanja Dexters: “Daar had ze veel problemen mee”
Foto: Photonews

Tanja Dexters heeft zich vrijwillig laten opnemen in een psychiatrisch centrum. Haar advocaat Omar Souidi benadrukt dat dit het gevolg is van een psychologische problematiek, en niét van een alcoholprobleem.

“Ze wil zich weer Tanja voelen, want ze kreeg sterk het gevoel dat ze zichzelf aan het verliezen was”,  zegt haar advocaat in Dag Allemaal. Tanja’s advocaat gelooft rotsvast in haar goede voornemens. Net als haar familie, die haar altijd al heeft gesteund.

Wel ving Dag Allemaal van een insider in de PAAZ-afdeling van het AZ Klina op dat Tanja Dexters, ondanks haar goede intenties, moeite heeft om te wennen aan haar nieuwe omgeving en de dagelijkse routines en regels daar. Zo kon ze, bijvoorbeeld, maar moeilijk aanvaarden dat ze bij aankomst een tweepersoonskamer kreeg toegewezen.

Die aanpassingsproblemen zijn natuurlijk niet geheel onbegrijpelijk, wetende welke rollercoaster Tanja’s leven de jongste jaren is geweest, schrijft het weekblad. Er waren de stormachtige relaties met toyboys, de zakendeals met louche figuren, een drugsonderzoek - waarin ze uiteindelijk niet in verdenking werd gesteld - en ten slotte dus het auto-ongeval op 30 november.

Meer nieuws

Meer nieuws

.