Zij denken het te weten: “Deze vrouw wordt het nieuwe baasje van Samson”
Zij denken het te weten: “Deze vrouw wordt het nieuwe baasje van Samson”
Foto: Photonews

Wie volgt Gert Verhulst op als baasje van Vlaanderens populairste hond Samson? Pas op 21 december, tijdens de première van de ‘Afscheidsshow Samson & Gert’, wordt het mysterie onthuld. TV Familie denkt te weten wie dat nieuwe baasje wordt. Zij hebben alle puzzelstukken samengelegd en gokken op Gerts dochter Marie Verhulst.

Het succes van Samson is het fundament waarop Studio 100 gebouwd is. TV Familie gokt dat Gert Verhulst die garantie op succes zeker binnen de familie wil houden, en daarom aan één van zijn kinderen zal doorspelen. Marie Verhulst maakt daarbij de grootste kans.

Gerts zoon Viktor Verhulst scoorde immers mindere punten de laatste tijd. Eerst door op de Nederlandse tv te orakelen dat hij niet zo dol is op kinderen. En daarna door in ‘Dancing with the Stars’ te bewijzen dat hij niet echt over veel danstalent beschikt. En aangezien Samsons nieuwe baasje tijdens de afscheidsshows mee zou zingen én dansen, lijkt Viktor dus uitgesloten.

Bovendien presenteerde Marie vorig jaar mee ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis. Ze deed dat prima én verklaarde dat ze dit nog lang wil doen, maar werd dit jaar vervangen. Erg vreemd, vindt TV Familie. Dat zal niet zomaar geweest zijn. Zij denken dat Marie geen tijd had voor Sinterklaas omdat ze volop bezig is met ‘iets anders’. En dat kan toch alleen maar ‘Marie en Samson’ zijn, menen ze.

Bij Studio 100 wordt voor de nieuwe Gert de codenaam ‘Jefke’ gebruikt. Hoe kan je een vrouwelijk nieuw Gertje het best geheim houden? Door haar een mannelijke codenaam te geven, natuurlijk! Bovendien was ‘Samson en Gert’ tot nu een mannenbastion: Samson, Gert, Alberto, de burgemeester, Van Leemhuysen, Octaaf De Bolle... Er leek geen plaats voor vrouwen in de buurt van de bobtail.

Hoog tijd dat er eens een volwaardig vrouwelijk personage Samson gezelschap kan houden dus. Waarom niet als zijn nieuwe baasje? Marie is trouwens in het echt ook gek op honden, zien we op haar social media.

Meer nieuws

Meer nieuws

.