Kristel Verbeke ziet af: “Het doet pijn”
Kristel Verbeke ziet af: “Het doet pijn”
Foto: Instagram

Donderdagavond ging de komedie ‘Kerstmis den boom in’ in première in het Antwerpse Fakkeltheater. Op de planken onder meer Kristel Verbeke en Sven De Ridder. Voor de gewezen K3-zangeres is het haar debuut als actrice in het theater.

Met een portie gezonde zenuwen speelde Kristel donderdagavond de eerste voorstelling van ‘Kerstmis den boom in’ van de Sven De Ridder Company. In dit komische theaterstuk vertolkt ze de rol van Charlotte. Een vrouw die beslissingen durft te nemen en naar oplossingen zoekt wanneer alles verkeerd loopt. Iets waar Kristel zich volledig in kan herkennen.

‘Kerstmis den boom in’ vertelt het verhaal van Charlotte die elk jaar opnieuw uitkijkt naar kerstavond terwijl haar man Cisse (Sven De Ridder) net een hartsgrondige hekel heeft aan dat hele kerstgebeuren. Hij vindt het dan ook helemaal niet erg wanneer hij op kerstavond door zijn baas gesommeerd wordt voor een werk-etentje, want wie weet hangt er wel promotie in de lucht. Door omstandigheden draait kerstavond uit op een complete ramp…

Kristel Verbeke geniet volop van haar debuut als theateractrice, als is het voor haar ook wel afzien. De hakken die ze moet dragen, zijn een marteling voor haar voeten. “Nu al dikke maatjes met Charlotte, mijn personage in ‘Kerstmis den boom in’...”, schrijft Kristel. “Maar de hakken zijn voorlopig niet echt mijn vrienden...Auw!”

https://www.instagram.com/p/B5va3PTAu3p/

Meer nieuws

Meer nieuws

.