Willy Sommers stelt zijn gezin teleur en biedt excuses aan: "Sorry daarvoor"
Willy Sommers stelt zijn gezin teleur en biedt excuses aan: "Sorry daarvoor"
Foto: Photonews

In Het Laatste Nieuws overloopt Willy Sommers zijn hoogte- en laagtepunten van het voorbije jaar. Privé kreeg hij een zware klap te verwerken met de dood van zijn 91-jarige moeder. Haar overlijden heeft de zanger doen nadenken.

“Al had ze met haar 91 jaar haar leeftijd, haar overlijden viel me zwaar”, vertelt Willy Sommers in Het Laatste Nieuws. “Al goed dat ik zoveel werk heb, dat is therapeutisch voor mij. Ik mag er dan wel 67 zijn, ik geef grif toe dat ik mijn moeder nog nodig had. Elke dag ging ik bij haar langs. Als haar dood me iets heeft geleerd, is het dat ik toch wat meer ga moeten profiteren van het leven in de toekomst, méér samen met mijn gezin moet doen."

"Ik weet het. Die belofte heb ik dit jaar niet echt waargemaakt. Vier dagen Barcelona en een week skiën tijdens de krokusvakantie, dat was het zowat. Sorry, bij deze, aan mijn vrouw Cindy en aan onze kinderen Luka en Luna. Maar goed, voor 2020 heb ik al vier weken ingepland om met mijn gezin op vakantie te gaan. Dus je ziet, ik ga er deze keer écht werk van maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.