Trisha is nog niet genezen en laat zich opnieuw opnemen: “Ik ben een wrak”
Trisha is nog niet genezen en laat zich opnieuw opnemen: “Ik ben een wrak”
Foto: Photonews

Het gaat stilaan beter met Trisha. Maar de weg terug naar boven is nog heel lang. Daarom laat de zangeres zich opnieuw opnemen, in een psychotherapeutisch centrum. “Daar ben ik op m’n plek”, zegt ze in Dag Allemaal.

“Mijn vier muren toch gezellig ingericht voor de komende weken... Wish me and my family good luck!” Met die boodschap, en een foto van haar kamer, laat Trisha op Facebook weten dat ze wordt opgenomen in een psychotherapeutisch centrum. Ze zal er een behandeling volgen die haar mentale problemen zal aanpakken. Voor de tweede keer in korte tijd al.

Eind september stuurde de zangeres een onrustwekkende boodschap de wereld in: “Ik kan niet meer geholpen worden. Ik wil geen pokerface meer opzetten, maar ik weet niet hoe ik mezelf moet zijn. Ik ben een wrak!” Ze werd opgenomen op een psychiatrische afdeling en in een psychiatrisch ziekenhuis. Therapie had toen aan het licht gebracht dat haar mentale problemen het gevolg zijn van een zwaar jeugdtrauma.

Nu laat Trisha zich opnieuw opnemen, in een psychotherapeutisch centrum. “Daar ben ik echt op mijn plek”, zegt de zangeres. “Zij zijn gespecialiseerd in mijn problematiek, maar ik kon er niet eerder terecht. Trouwens, ik mag tussendoor altijd naar huis. De feestdagen zal ik gezellig met mijn gezin doorbrengen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.