Lauren Versnick ziet serieus af: “Het is een marteling”
PMN
Lauren Versnick ziet serieus af: “Het is een marteling”
Foto: Photonews

Het Vlaamse showbizzland kreeg er dit jaar een paar koppels bij. Het verrassendste koppel is ongetwijfeld Jens Dendoncker en Lauren Versnick.

Begin dit jaar raakte hun relatie bekend. Jens Dendoncker en Lauren Versnick verschenen voor het eerst samen als koppel in de media. Ze deden dat op de uitreiking van de MIA’S.

Intussen werkt Lauren Versnick verder aan haar carrière. In ‘Studio Tarara’ toonde ze dat ze een aardig stukje kan acteren. Het leverde haar nieuwe rol op, dit keer in de nieuwe kinderfilm van Nachtwacht.

“De film komt ook uit in Nederland, goed verstaanbaar zijn is de boodschap. Maar de grootste aanpassing waren die witte lenzen. Een marteling!”, reageert Lauren in TV-Familie. “Om ze in te doen moesten ze me telkens met twee achterover houden. In je ogen kan je als actrice veel emotie leggen en dat kon dus niet.” 

“Ik dacht dat ik soms een bepaald gevoel aan het uitstralen was, tot de regisseur riep: ‘Nee Lauren, dit komt niet over.’ Weet je wat ik ooit heel graag wil doen? Een stem in een animatiefilm inspreken. Deze rol in ‘Nachtwacht’ leunt daar dicht bij aan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.