Dochter van Davy Gilles is hard voor haar plusmama Sasha: “Weet niet of dat ooit zal lukken en ze is zeker ook niet mijn beste vriendin”
PMN
Dochter van Davy Gilles is hard voor haar plusmama Sasha: “Weet niet of dat ooit zal lukken en ze is zeker ook niet mijn beste vriendin”
Foto: Instagram

Voor zanger Davy Gilles is Kerstmis nu al geslaagd. Hij bracht samen met zijn vrouw Sasha een kerstalbum uit. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat.

Sam is de 17-jarige dochter van Davy. Ze heeft zo haar bedenkingen bij het kerstalbum van haar vader. “Ze zingen ook ‘All I Want For Christmas Is You’, maar ik vond het origineel van Mariah Carey beter.”

“Het is nu éénmaal gewaagd om kerstnummers te coveren. Papa weet dat. Maar dat ze van ‘Last Christmas’ een meer poppy versie hebben gemaakt, vind ik wel leuk.”

Voor Sam is Davy zijn vriendin Sasha haar plusmama. Al lijkt dat maar moeizaam te verlopen. “Papa moet altijd optreden. Ergens is dat wel jammer, maar door zijn job gaat dat niet anders. Af en toe ga ik weleens bij hen logeren, maar minder dan vroeger. Ik ben ook liever bij mama omdat het daar echt mijn thuis is. Maar dat wil niet zeggen dat ik mama liever zie dan papa. Ik zie ze allebei even graag en dat zal altijd zo blijven.”

“Ik en papa zijn vriendin Sasha zijn geen beste vriendinnen, maar het gaat al beter dan vroeger. Zeker sinds ze zelf mama is. Ik weet wel niet of we ooit een hechte band zullen hebben. Daarvoor zien we mekaar misschien te weinig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.