Scheldtirade breekt Meghan Markle zuur op, schoonfamilie tikt haar op de vingers: “Ze is serieus in de fout gegaan”

Meghan Markle werd door haar schoonfamilie opnieuw op de vingers getikt. Ze is in hun ogen ver over de schreef gegaan.

De Britse prins Andrew zou Meghan Markle onlangs om een gunst gevraagd hebben. Hij zou haar gevraagd hebben of hij haar pr-manager mocht inzetten om zijn imago op te poetsen. Meghan weigerde resoluut, en zou door deze vraag compleet over haar toeren geweest zijn.

Tot nu toe sloot de Britse koninklijke familie de rangen wat het seksschandaal rond prins Andrew betreft. In de hoop de gemoederen te bedaren, spraken ze af om géén commentaar op de zaak te geven en zich naar de buitenwereld toe zo neutraal mogelijk op te stellen. Ze zouden Andrew in het openbaar noch verdedigen noch afvallen. Op ééntje na dan.

Meghan Markle, de echtgenote van prins Harry, liet tijdens een ontmoeting met Canadese zakenlui in Londen wél het achterste van haar tong zien. Toen één van de aanwezige zakenlui haar vroeg hoe het nu precies zit met prins Andrew, reageerde ze heel spontaan: “Wat een walgelijke vent! Wat die uitgespookt heeft... We schamen ons allemaal. En ik wil ik niets meer met hem te maken hebben.”

Maar zo is Meghan in de ogen van haar schoonfamilie dus weer eens serieus in de fout gegaan. "Ze had op de vlakte moeten blijven en haar mening voor zichzelf moeten houden”, zegt een paleismedewerker. “Zoals het een echte royal betaamt. Meghan is hiervoor weer op de vingers getikt.”

En ze heeft waarschijnlijk nog wat meer vijanden gemaakt binnen de familie. Maar goed dat Meghan en Harry geen kerst gaan vieren bij de Queen. Dat zou de sfeer niet bepaald ten goede komen...

Meer nieuws

Meer nieuws

.