Koen Crucke doet eerlijke bekentenis: “Daar huiver ik van”
Koen Crucke doet eerlijke bekentenis: “Daar huiver ik van”
Foto: Photonews

Koen Crucke en zijn man Jan brengen de feestdagen door met hun aangenomen zoon Stefan en zijn partner. "Altijd heel gezellig, maar we maken het niet te laat", zegt Koen. Aan tafel bij Koen komen de tongen gemakkelijk los.

Koen Crucke houdt de gesprekken aan de feesttafel graag luchtig. Bepaalde gespreksonderwerpen laat hij liever links liggen. “Zware gesprekken over geldkwesties of zorgen. Soms hoor ik van die verhalen waaien over families waar het feest eindigt met ruzies of vechtpartijen. Met een beetje drank op zit de wijsheid natuurlijk snel in de kan. Daar huiver ik van”, zegt Koen in Story.

Wat zijn volgers Koen goede ijsbrekers? “Goede voornemens uitspreken. Zelf ben ik 48 kilo vermagerd met diëten en fitnessen. Op hetzelfde elan wil ik graag verdergaan. Aan kinderen kan je vragen hoe het op school is, wat ze later willen worden of wie hun vriendjes zijn. Maar hou zeker voor ogen dat je niemand een gesprek kan opdringen. Je hebt ook stille genieters. Laat iedereen Kerstmis op zijn eigen manier beleven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.