Bedenkelijke actie van Bridget Maasland doet wenkbrauwen fronsen: “Het ultieme bewijs dat ze André helemaal niet vertrouwt”
Bedenkelijke actie van Bridget Maasland doet wenkbrauwen fronsen: “Het ultieme bewijs dat ze André helemaal niet vertrouwt”
Foto: Instagram

Een 'vriendin' van Bridget Maasland klapte deze week uit de biecht over haar relatie met André Hazes. Volgens de vrouw vertrouwt Bridget haar nieuwe liefje niet zo.

In roddelblad Weekend heeft deze week een 'vriendin' van Bridget Maasland enkele pittige uitspraken gedaan. Zij beweert dat Bridget haar nieuwe vriend André Hazes eigenlijk helemaal niet vertrouwt.

Onlangs deelde André Hazes met zijn volgers op Instagram een filmpje waarin te zien is hoe Bridget hem een verrassingsbezoek brengt op zijn hotelkamer in België. De volkszanger verblijft er na de opnames van ‘The Voice Senior’, hij is er één van de nieuwe coaches.

"Ik vermoed dat zij het allemaal toch niet zo vertrouwde en met eigen ogen wilde zien dat André daadwerkelijk alleen sliep op zijn kamer", beweert de ‘vriendin’. Of het was gewoon een oprecht verrassingsbezoek, dat kan natuurlijk ook altijd…

Toch blijft de vriendin volhouden dat Bridget haar André niet vertrouwt en dat ze daarom een oogje in het zeil houdt. "Ze zorgt er op een onopvallende manier steeds voor dat ze toch in de buurt is", klinkt het. En deze anonieme vrouw denkt dan ook dat 'Brazes' niet lang bij elkaar blijft. Want: "Ze kan moeilijk de rest van hun relatie overal mee naartoe gaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.