Danny Fabry maakt zich kwaad en grijpt drastisch in bij Marina Wally: “Dat moet nu eens eindelijk gedaan zijn!”
Danny Fabry maakt zich kwaad en grijpt drastisch in bij Marina Wally: “Dat moet nu eens eindelijk gedaan zijn!”
Foto: VTM

Wie Marina Wally (62) wil boeken, zal dat vanaf nu via Danny Fabry (71) moeten doen. Het is papa Eddy Wally die daarvoor gezorgd heeft, vlak voor zijn dood. Hij wou zijn dochter niet aan haar lot overlaten.

Marina Wally deed enkele maanden geleden in Dag Allemaal uit de doeken hoe ze op ramkoers lag met haar manager Hugo Colpaert. Ze deed toen al meer van haar boekingen zelf, en een tijdje geleden heeft ze helemaal met Colpaert gebroken. Dat had, zo vertelde ze, papa Eddy Wally haar op zijn sterfbed gesmeekt. Meer nog, hij vroeg aan goeie vriend Danny Fabry om zich over zijn dochter te ontfermen.

Belofte aan Eddy Wally

“Kort voor zijn dood heeft Eddy me doen zweren dat ik voor zijn dochter zou zorgen”, zegt Danny Fabry in Dag Allemaal. Hij lost nu zijn belofte in. “Hij zei me letterlijk: ’Ons Marinaatje wil ook zingen, maar ze kent de weg niet. En ze zal nooit in staat zijn haar zaken zelf te regelen. Eddy liet mij duidelijk verstaan dat hij niet langer wilde dat Hugo de belangen van Marina behartigde”, klinkt het.

Eddy Wally duldde geen tegenspraak. “Een paar weken later had ik opnieuw een ontmoeting met Eddy. Het was kort voor zijn dood. Hij pakte mijn hand vast en zei opnieuw: ‘Danny, beloof mij dat je Marina gaat helpen. Jij bent de enige die ik nog vertrouw in de Vlaamse showbizz’. Ik zei: ‘Ik weet niet hoe ik van haar een bekende zangeres kan maken. Maar oké, ik wil je wel beloven dat ik haar zal helpen.”

"Marina Wally is veel te goedgelovig"

Danny komt zijn belofte nu pas na. “Eerst moesten de banden met haar vorige manager volledig doorgeknipt worden”, zegt hij. “Onlangs ben ik bij Marina thuis geweest om af te spreken hoe we het nu gaan aanpakken met haar boekingen. Toen ik haar papieren bekeek... Man, man, een ramp! Sommigen hebben nogal gesjacherd met Marina, ’t is schandalig.”

“Ik ga geen namen noemen, maar zo was er een kerel die haar meer dan drieduizend euro had aangerekend voor een videoclip”, klinkt het nog. “Niet eens professioneel, hé. En Marina denkt dan dat ze een goede prijs heeft gekregen. Of ze wordt niet betaald voor een optreden. Ach, Marina is veel te goedgelovig. Ze zou nog geld tóesteken aan een optreden in plaats van er te ontvangen.”

Danny heeft Marina duidelijk gezegd dat zulke dingen niet meer door de beugel kunnen. “‘Maar allez, Danny’tje, die mensen zijn zo goed voor mij geweest, ik heb zelfs champagne gekregen’, zei ze over wanbetalers. Ik heb me kwaad gemaakt. Zelfs als ze haar in haar gezicht staan uit te lachen, zal Marina blijven zeggen dat ze het niet slecht bedoelen. Marina is veel te goed voor deze wereld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.