Mieke Dexters is heisa rond haar zus Tanja kotsbeu: “Laat haar allemaal gerust”
Mieke Dexters is heisa rond haar zus Tanja kotsbeu: “Laat haar allemaal gerust”
Foto: Photonews

Tanja Dexters kwam vorige zondag alweer in aanraking met de politie, toen de ex-Miss België klappen kreeg na een feestje in de villa van haar vriend Michaël Peeters. Voor haar zus Mieke is het genoeg geweest en moet Tanja met rust gelaten worden. Dat zegt ze in Story.

Tanja Dexters tweelingzus Mieke laat in Story weten dat ze het jammer vindt dat haar bekende zus weer in een negatief daglicht gezet plaatst. “Ik begrijp dat de media om duidelijkheid vragen. Maar het is tijd dat Tanja met rust gelaten wordt. Neem nu dat ongeval van afgelopen zomer. Het was niet Tanja die achter het stuur zat, wel Michaël. Maar haar naam wordt telkens door het slijk gehaald en er worden leugens geschreven.”

Het was nochtans de politie die het na de vechtpartij had over “intrafamiliaal geweld”. “Maar in elk huishouden is er weleens onenigheid”, aldus Mieke Dexters. “Alleen wordt dat in het geval van Tanja altijd overroepen omdat zij een mediafiguur is. Met ons Tanja is alles oké. Ze vormt samen met Michaël, ondanks eerdere berichten, nog altijd een koppel. De plooien zijn weer gladgestreken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.