Dat sluwe plannetje is mislukt: Kate Middleton maakt komaf met vals verhaal dat over haar verspreid wordt
Dat sluwe plannetje is mislukt: Kate Middleton maakt komaf met vals verhaal dat over haar verspreid wordt
Foto: Photonews

Een sluw plannetje van de pr-dienst van de Britse royals is mislukt. Daar moeten ze nu op zoek naar ander happy nieuws om de heisa rond Andrew, Harry en Meghan te counteren.

Na het seksschandaal rond prins Andrew en het hele gedoe rond het vertrek van prins Harry en Meghan Markle, hebben de Britse royals dringend nood aan wat goed nieuws. Kwestie van de schandaalsfeer te doen verdwijnen. ‘En dan is niets beter dan een koninklijke zwangerschap’, dachten ze op de public relationsafdeling van het koninklijk paleis.

Nog een baby voor prins William en Kate Middleton, het zou de kritiek doen verstommen. De pr-mensen zetten daadwerkelijk al enkele machinaties in gang. Ze vroegen de bevriende pers om het gerucht te verspreiden dat Kate misschien wel zwanger is. Alleen maakte zij zelf al snel komaf met dat valse verhaal.

Tijdens een bezoek aan een kinderziekenhuis verklapte Kate dat ze het onwaarschijnlijk acht dat ze ooit nog eens mama zal worden. “Zelf denk ik soms wel aan een vierde kindje”, aldus Kate. “Maar dan sla ik mezelf snel voor het hoofd. Want waarom zou ik al dat gedoe nog een keer willen doorstaan? Drie kinderen is eigenlijk genoeg. Trouwens, William wil geen kind meer. Wat hem betreft hebben we nu het perfecte gezin. En eigenlijk moet ik hem daarin gelijk geven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.