Mathias Vergels zat héél diep tijdens beginperiode bij ‘Thuis’: “Ik was daar toen zo kwaad om”
Mathias Vergels zat héél diep tijdens beginperiode bij ‘Thuis’: “Ik was daar toen zo kwaad om”
Foto: VRT/Thuis

Mathias Vergels vertelt in Story over het moment dat de vonk oversloeg met zijn vrouw Julie. Mathias zat toen niet bepaald goed in zijn vel, geeft hij toe.

Mathias Vergels en zijn vrouw Julie zijn 4,5 jaar een koppel. Ze kennen elkaar al veel langer, maar de vonk sloeg pas over op een moment dat ze allebei vrijgezel waren. “Alsof het zo moest zijn. De eerste keer dat we gekust hebben, was in een café in haar dorp”, vertelt Mathias in Story.

In die periode zat Mathias niet goed in zijn vel. “En ineens was Julie daar. Zij luisterde echt naar mij, op dat moment een hele openbaring. Ze heeft me toen ook uitgenodigd bij haar thuis. Het hele gezin zat samen in de zetel op mij te wachten, echt het tegenovergestelde van alles wat ik kende.”

“Ik zat net in een periode dat ik door een aaneenschakeling van gebeurtenissen diep zat. Het was mijn beginperiode bij Thuis en heel mijn leven werd overhoop gegooid. Niemand had me daarvoor gewaarschuwd, daar was ik toen zo kwaad om”, bekent Mathias in het weekblad.

“Voordien had ik wel al films en theater gedaan, maar toen liet iedereen me met rust. Maar zodra je met je hoofd op tv komt, spreekt iedereen je aan. Ik kon toen plots mezelf niet meer zijn in het openbaar, een verschrikkelijk gevoel. Het leek alsof mijn leven stopte. Ondertussen kan ik dat allemaal veel beter plaatsen en vind ik het prima als mensen mij een selfie of handtekening vragen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.