Het gonst van de geruchten: ‘Bart De Pauw maakt binnenkort een comeback op deze zender”
Het gonst van de geruchten: ‘Bart De Pauw maakt binnenkort een comeback op deze zender”
Foto: VRT

In november 2017 beëindigde de VRT de samenwerking met Bart De Pauw. Ondertussen verdween de tv-maker/presentator van de radar. Hoe denken ze bij de VRT over een eventuele terugkeer? En zijn er nog andere zenders die Bart een nieuwe kans willen geven? Dag Allemaal pluisde het uit.

De VIER-reeks ‘De Influencers’ is van de hand van het productiehuis Koeken Troef! Daar werkte Bart aan mee, niet als werknemer van het productiehuis, maar als ingehuurde kracht, en achter de schermen. Hoe het concreet verder moet?

Bij de VRT klinkt het erg zakelijk dat de beslissing over Bart gehandhaafd blijft, schrijft Dag Allemaal. Maar daar hadden ze het de laatste weken druk genoeg met hun interne keuken. Ines De Vos, Barts echtgenote en zaakvoerster van Koeken Troef!, verkiest om niet te reageren.

Ook bij VTM onthouden ze zich van commentaar over de mogelijke komst van Bart bij hen. VIER benadrukt dat ze uitstekend samengewerkt hebben met Bart achter de schermen, maar dat er geen plannen zijn om hem als gezicht uit te spelen. Nochtans gonst het in de coulissen van de geruchten over projecten die in de steigers staan, schrijft Dag Allemaal…

Meer nieuws

Meer nieuws

.