“Het was voor Tom Waes de hel in Kamp Waes”
PMN

Kamp Waes sluit bijna zijn deuren. Het avontuur van de kandidaten zit er in ieder geval op.

Heel Vlaanderen leefde de voorbije week mee met de kandidaten uit ‘Kamp Waes’. Eén van die kandidaten was Yoni. Na de proef met de gijzeling barstte hij in tranen uit.

“Ik ben echt geen emotioneel mens, maar toen ik Tom zag huilen, kon ik m’n tranen niet langer verbijten. Tom zei dat het ook voor hem de hel was geweest, en dat hij daar twaalf uur lang elke seconde met ons heeft meegeleefd. Het mooie aan Tom is dat hij exact dezelfde persoon is als de man die je op tv te zien krijgt”, legt Joni uit in Dag Allemaal.

Op een bepaald moment maakte Fly zich ook erg boos op Aaron. “Wanneer de vermiste wapengordel van Aaron dan gewoon in de tent blijkt te liggen, scheldt Fly Aaron de huid vol. Aaron dacht dat die wapengordel was blijven liggen op de plek van de vorige opdracht.” 

"Fly was niet echt kwaad op Aaron, hij was gewoon ongerust over het materiaal"

“Maar iemand van de Special Forces had die toch meegenomen en in onze tent gelegd. Fly wilde Aaron wel geloven en had daardoor drie man uren laten zoeken. Toen hij ontdekte dat die gordel op amper een meter van Aarons bed bleek te liggen, gaf Fly hem dan een stevige uitbrander. Terwijl Aaron daar toch niets aan kon doen?” 

“Ik denk niet dat Fly echt kwaad was op Aaron, hoor. Hij had zich vooral uren zorgen gemaakt over dat materiaal, want ’t is blijkbaar een ramp binnen de Special Forces als ze iets kwijtspelen. En ik denk dat ook bij iedereen de vermoeidheid steeds meer begon te wegen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.