Andy Peelman wacht op diagnose: “Intussen slaap ik ook niet meer bij mijn vrouw Tine”
PMN
Andy Peelman wacht op diagnose: “Intussen slaap ik ook niet meer bij mijn vrouw Tine”
Foto: Photonews

Andy Peelman is helemaal weg van zijn dochtertje Feline. Na een recente uitspraak kreeg de acteur heel wat kritiek te slikken.

Kort na de geboorte zei Andy Peelman dat hij nog moest leren om zijn dochter graag te zien. “Weet je, ik heb toen bloedeerlijk verteld hoe het volgens mij bij veel mannen is: dat de intense liefde voor een kind moet groeien en er dus niet is vanaf de allereerste dag”, vertelt Andy in Dag Allemaal. 

“Heel anders dan bij een mama. En dat blijkt te kloppen ook, hé. We zijn een half jaar verder en ik heb elk moment van de dag zin om mijn dochter te zien. Ik heb me trouwens niks aangetrokken van die kritiek, hoor. Als ik al niet meer eerlijk voor m’n mening en gevoelens mag uitkomen, zeg. Ik spreek vrijuit, dus de kans zit er dik in dat ik op een dag nog eens zo’n storm ontketen.”

"Ik slaap al een tijdje in de logeerkamer door mijn gesnurk, ik hou Tine wakker"
Andy Peelman

Nadeel is wel dat Feline nog niet doorslaapt. “En da’s natuurlijk zwaar. Vooral voor mijn vrouw dan. Want ik slaap al een tijdje in de logeerkamer. Ik weet dat het vreemd klinkt, maar ik snurk hard en ik hou Tine wakker. Ze kan al maar een paar uurtjes per nacht rusten en als den dezen daar dan nog de Brabançonne ligt te snurken, doet ze helemaal geen oog dicht. Soms snurk ik zo luid dat Feline er wakker van wordt.”

En dus trok Andy naar een slaapkliniek. “Eind februari krijg ik m’n diagnose. Ik ben ook getest op narcolepsie, omdat ik soms word overvallen door vermoeidheid. Als ik met de auto op baan ben, moet ik geregeld aan de kant gaan staan. Dan neem ik een powernap van twaalf minuten en kan ik er weer tegenaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.