Willy Sommers neemt besluit na zijn hartoperatie: "Ik kan het echt niet"
PMN
Willy Sommers neemt besluit na zijn hartoperatie: "Ik kan het echt niet"
Foto: Photonews

Willy Sommers moest vorig weekend met spoed een hartoperatie ondergaan. De zanger heeft drie dagen in het ziekenhuis gelegen.

"Ik lag op de hartbewaking. Ik heb daar geen oog dichtgedaan. Je ligt daar met al die draden. En met al die angst. Ik kan je garanderen: er gaat wat door je heen als je zoiets meemaakt. Toen ze mij naar dat operatiekwartier reden, flitste er van alles door mijn hoofd", legt Willy Sommers uit in Het Laatste Nieuws. 

"Hoe moet dat met mijn vrouw en kinderen als ik het niet overleef? Hoe gaat dat met die gecancelde optredens? Heb ik wel alle facturen betaald? Is mijn administratie in orde? Ik heb op die operatietafel nog liggen denken: 'Ik moet dat Cindy leren. Ik moet haar opleiden. De paperassen, zij moet dat ook kunnen."

Maar het rustiger aan doen in de toekomst dat gaat Willy niet doen. "Nee. Ik heb vier dagen moeten rusten. Ik heb me dood verveeld. Ik zat hier maar in de zetel met mijn gitaar. Dat is niks voor mij. Ik moet de baan op. Er zit een soort van onrust in mij."

"Al heb ik intussen wel geleerd - maar dat was ook vóór dat hartprobleem al zo - om rustmomenten in te bouwen. Elke week proberen we te gaan eten met de kinderen. Gewoon hier in de buurt. De gsm's blijven dan thuis. En dan praten we bij. Ik geniet daar enorm van." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.