Karen Damen reageert op uithaal van ‘Familie’-collega Annie Geeraerts: “Geen idee waarom ze zoiets over mij zegt”
Karen Damen reageert op uithaal van ‘Familie’-collega Annie Geeraerts: “Geen idee waarom ze zoiets over mij zegt”
Foto: VTM

Karen Damen is vanaf volgende week te zien in Familie. Ze speelt Vanessa Mariën, een verpleegster in het woonzorgcentrum van Alfons, Anna en Albert.

In Familie heeft Karen Damen veel scènes met de oudere garde. Tussen hen klikt het heel goed. “Met Jaak was het vanaf de eerste seconde lachen, en Ray is een schatje. De mama van mijn nicht blijkt al twintig jaar zijn vaste pedicure te zijn en hij kent veel van mijn docenten aan Studio Herman Teirlinck. We hebben dus veel om over te babbelen. Annie voelt dan weer bijna als mijn eigen bomma. Ze is 93, maar wat een levenslust”, zegt Karen Damen in Story.

Annie Geeraerts vertelde onlangs dat Karen een goede actrice is, maar niet altijd even stipt. “Ik weet niet zo goed wat ze daarmee bedoelt”, lacht Karen. “Ik mag dan wel de naam hebben dat ik altijd te laat kom, maar op een draaidag is me dat nog nooit overkomen. Zomaar uit het niets een uur te laat komen, dat gaat niet op zo’n set. En als je theater speelt, moet je al helemaal niet arriveren als het stuk al begonnen is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.